dag 50 (IDAG)

Så: jag är fullt medveten om att senaste dagsrapporten bar titeln "dag 36", och att två veckor av mitt liv således har försvunnit. OROA ER ICKE – jag har inte legat i koma, eller glömt bort att andas, eller inlett någonslags självdestruktiv romans med natten/sömnen/sängen, jag har simply låtit kameran vara ett tag. Underskattat, måste jag säga, ty notera hur nice dagens bildskörd är.
Det hela inleddes med omfattande förflyttning under marknivå till Sloane Square.  /// """"den eviga kampen""""
Mötte upp Annie på ett café och hann dricka en halv kopp kaffe innan det blev dags att förflytta sig till galleri nr 1, Proud, där Sara och Emma väntade.
Efter att ha tittat på väldigt vackra foton tagna av Andrew Birkin, föreställande hans syster och Serge Gainsbourg, fortsatte vi mot Saatchi Gallery. Stort som attans, så vi försökte inte ens se allt, men enorma myror och stora tavlor och svartvita fotografier hann vi med.
Pga oförklarligt urge att spendera pengar köpte jag en anteckningsbok och ett vykort, och sen fikade/åt vi lite, och sen var dagens jobbfria timmar slut. 

Kommentarer:

Postat av Moa

Alltså KUL! Du var ju med lite i balpsalm samtidigt som mig (jättekort, hann ju inte lära känna varandra) och Annie och jag har dansat tillsammans!!! Ta hand om er där borta<3

Postat av Johanna

Jättefina bilder!

Svar: Tack!
bjorsne.blogg.se

Postat av Maria Ekblad

Så fint. Gillar alltid färgerna i dina bilder.


KOMMENTERA:

• om jag pga bristande livslust inte orkar svara på kommentarer som "FIN BILD" "FINA BILDER" "FINASTE BILDERNA"
så keep in mind att jag är oändligt tacksam ändå.
• tack men nej tack till reklam och frågor om s.k. bloglovin'-byten
Follow on Bloglovin


namn:


plats i cyberrymden:


mail:


ord: