dag 51 pt 2 (häng)

när vi hade födelsedagsbrunchat klart fortsatte sammanhängande delar av oss mot Brick lane för att typ, flanera
dessa = delar av oss
förflyttning i x-led
Elin
marken
säg hej till Stina förresten! hon är fantastisk, norsk och pentax k1000-bärare, precis som jag!
hur som haver: vi promenerade runt lite och hamnade så småningom på Whitechapel Gallery (????) där det bl.a. fanns en vit låda med tillhörande vev. notera också visdomsorden vi passerade!!
sedan kafffe och fynd av kaktusar och övergiven persilja :( naturens ensamhet i urbana miljöer till trots var det en förträfflig dag

dag 50 (IDAG)

Så: jag är fullt medveten om att senaste dagsrapporten bar titeln "dag 36", och att två veckor av mitt liv således har försvunnit. OROA ER ICKE – jag har inte legat i koma, eller glömt bort att andas, eller inlett någonslags självdestruktiv romans med natten/sömnen/sängen, jag har simply låtit kameran vara ett tag. Underskattat, måste jag säga, ty notera hur nice dagens bildskörd är.
Det hela inleddes med omfattande förflyttning under marknivå till Sloane Square.  /// """"den eviga kampen""""
Mötte upp Annie på ett café och hann dricka en halv kopp kaffe innan det blev dags att förflytta sig till galleri nr 1, Proud, där Sara och Emma väntade.
Efter att ha tittat på väldigt vackra foton tagna av Andrew Birkin, föreställande hans syster och Serge Gainsbourg, fortsatte vi mot Saatchi Gallery. Stort som attans, så vi försökte inte ens se allt, men enorma myror och stora tavlor och svartvita fotografier hann vi med.
Pga oförklarligt urge att spendera pengar köpte jag en anteckningsbok och ett vykort, och sen fikade/åt vi lite, och sen var dagens jobbfria timmar slut.